Stranice Gama-IT koriste kolačiće i slične tehnologije.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima

Prihvaćam

Internet marketing

Internet je nesumnjivo promijenio način življenja. Od plaćanja računa, kupovine, komunikacije s prijateljima i poznanicima...

Jednako, promijenio se i način poslovanja. Nove metode i modeli otkrivaju se i smišljaju svakodnevno, u korak s neprestanim razvojem tehnologije.

Ljestvica se podigla i danas je na tvrtkama da prihvate i pokore i virtualni svijet, uz postojeći način "klasičnog" poslovanja, u cilju uspjeha i/ili opstanka. Sa svakom inovacijom, očituju se pobjednici i gubitnici u globalnoj trci za profitom, lajkovima i kupcima.


Nove, povoljnije, marketinške opcije jačaju iz dana u dan. No, postaju i sve teže za razumijevanje. Uzmimo za primjer pozicioniranje stranica na tražilicama koje je još prije nekoliko godina bilo puno jednostavnije, ovisno samo o nekoliko parametara, dok je danas to djelatnost sama po sebi.

Samo tih nekoliko godina prije, dovoljna je bila internetska prisutnost tvrtke, web stranica i e-mail adresa. Danas je svakoj tvrtki potreban blog, facebook profil, tvitovi, Linkedin i ostale komplementarne tehnologije kako bi zasjela na prvu stranicu pretraživača.

Ovih dana, ma koliko pametni bili te koliko novaca bili spremni uložiti, jednostavno nije moguće biti uistinu izvrstan u više nego par tehnika i tehnologija internet marketinga. A paleta je bogata: e-mail i newsletter marketing, socijalne mreže, blog, banner...

Bilo da imate postojeće internet poslovanje koje želite učiniti još profitabilnijim, ili tradicionalno poslovanje za koje je potrebna internet strategija - može Vam pomoći.

NewsletterReceive HTML?