Stranice Gama-IT koriste kolačiće i slične tehnologije.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima

Prihvaćam

Poduzetnički impuls 2015: modernizirajte svoje poslovanje kroz bespovratne državne poticaje

Nedavno objavljeni program Poduzetnički impuls 2015. idealna je prilika za sve mikro i male tvrtke u prerađivačkoj i uslužnoj djelatnosti da moderniziraju svoje web stranice ili ulože u uvođenje IT sustava za unaprjeđenje poslovanja i modernizaciju procesa, gdje vam država plaća do 75% investicije.

EU cookie law

Sigurno ste u posljednjih nekoliko mjeseci, na domaćim portalima primijetili obavijest o kolačićima.

Dio je to europske Direktive o privatnosti i elektroničkim komunikacijama, poznatiju kao Zakon EU o web “kolačićima” (engleski – EU Cookie Law).

Web za turizam

U susret ovogodišnjem sajmu web industrije koji je ovog puta posvećen turizmu, hrvatskoj gospodarskoj osnovici, provedeno je istraživanje o navikama domaćih gostiju kad je u pitanju veza web-a i turizma.

Facebook – prijatelj ili prijetnja?

Najpoznatija socijalna mreža na Svijetu, Facebook, koja danas broji preko milijardu korisnika, pokrenuta je 2004. godine sa željom da se, prema riječima osnivača Marka Zuckerberga, zamišljen tako da se putem interneta povežu oni ljudi koji se već poznaju u stvarnom životu.

Što je Payment gateway?

Payment gateway je svojevrsni most između web trgovine i kartičnih kuća. To je servis za online autorizaciju kreditnih kartica u stvarnom vremenu.

NewsletterReceive HTML?